Demanti teksta objavljenog u listu ”Danas” u rubrici ”Lični stavovi” Lokal

Na portalu lista ”Danas” u rubrici „Lični stavovi“ od 13.9.2019. godine, objavljen je tekst „Preletanje iz vlasti – u opoziciju“ iz pera Ivana Trajkovića, koji je u celosti netačan i nanosi veliku štetu Gradskoj organizaciji Socijalističke partije Srbije u Vranju.

U dosadašnjoj saradnji sa listom ”Danas”, preko dopisnika lista iz Vranja, Vojkana Ristića, nismo imali nerazumevanja i ovakvih podmetanja. Dotičnu osobu ne poznajemo i nije nam se obratila za informaciju u vezi teme o kojoj piše, a iz objavljenog „Ličnog stava“ zaključujemo da ne poznaje političke prilike u Vranju i da svoj stav gradi na jeftinim malograđanskim tračarenjima.

Do današnjeg dana niko iz Gradskog odbora SPS Vranje nije prešao u drugi odbor neke od političkih stranaka, kao što nijedan odbornik socijalista u Skupštini grada Vranja nije prešao u drugi odbornički klub.

Molimo list ”Danas” da slična palanačka podmetanja ne objavljuje u cenjenom listu, a mi Vam stojimo na raspolaganju za svaku informaciju, kao i do sada. 

Unapred zahvalni  i nadamo se daljoj saradnji na izgradnji modernog, demokratskog, političkog društva u Vranju i Srbiji.

 

S` poštovanjem, 

 

                                                                          GRADSKI ODBOR 

                                               SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE U VRANJU

Kategorije: Lokal

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.