Gostovanje Đorđa Milićevića u ”Novom jutru” na TV Pink: Prvi i osnovni spoljnopolitički cilj Srbije je da nastavi odbranu nacionalnih i državnih interesa Vesti

Izborili smo se da svi budemo jednaki pred zakonom, političari da rade u ime naroda i građana koji su ih izabrali, što za vreme političke ere Dragana Đilasa nije bio slučaj kao što smo danas svedoci.
Đorđe Milićević, potpredsednik Narodne Skupštine i šef poslaničke grupe SPS, rekao je za TV Pink da je prvi i osnovni spoljnopolitički cilj Srbije da nastavi odlučno odbranu nacionalnih i državnih interesa, kao i da nastavi pregovore sa Evropskom unijom kako bi postala njena punovpravna članica, ali i da održi tradicionalne veze sa Rusijom i susedima u regionu.
– Bahato ponašanje bivšeg gradonačelnika grada Beograda, je pravi prikaz ”demokratije” na delu u pravom smislu te reči. To je demokratija za koju se danas zalažu oni koje predvodi Dragan Đilas – rekao je Milićević i dodao da ne smemo da dozvolimo da se prošlost u svom najgorem obliku vrati ponovo u Srbiju.

Kako je on rekao, političari koji imaju neku viziju, ljudi koji imaju ideju, iz grešaka napravljenih u prošlosti izvuku pouku, dok oni koje sebe nazivaju nekakvim ’’savezom’’ nisu naučili ništa. Upozorio je još i da danas njihov program čini upravo nasilje, mržnja i pretnja.

Izvor i video: TV Pink

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.