Слободан Милошевић и СПС се спремају са Српском листом на изборе Локал

Како се приближава почетак кампање и избори на Косову и Метохији тако се и српске странке све више активно спремају за наредне активности.

У склопу тога, припреме за изборе у Штрпцу на Брезовици одржана је седница Извршног одбора општинског одбора СПС за Штрпце.

Социјалисти ће на изборима наступати заједно са Српском листом како би српски народ на Косову имао што боље представнике и људе који ће штити њихове интересе.

Поред присутних чланова били су и кандидати за посланике Српске листе, а који долазе из редова социјалиста Милан Јоксимовић и Божа Станојевић.

Окупљене је поздравио и високи функционер СПС са Косова Слободан Милошевић. Он је у своје и у име шефа партије и првог потпредседника Владе Србије Ивице Дачића поздравио све и пожелео им пуно успеха у раду.

Како је истакао врх партије очекује добре резултате на предстојећим изборима.

Социјалисти су још пре почетка кампање веома активни на терену, активно обилазе народ, разговарају с њим и слушају њихове проблеме.

Како смо имали прилику да се уверимо сваки дан се обилази терен, посећују се и чланови партије и у разговору се тражи најбоље решење за грађане који живе на овим просторима јужне српске покрајине.

Извор: Еспресо

Категорије: Локал