Slobodan Milošević i SPS se spremaju sa Srpskom listom na izbore Lokal

Kako se približava početak kampanje i izbori na Kosovu i Metohiji tako se i srpske stranke sve više aktivno spremaju za naredne aktivnosti.

U sklopu toga, pripreme za izbore u Štrpcu na Brezovici održana je sednica Izvršnog odbora opštinskog odbora SPS za Štrpce.

Socijalisti će na izborima nastupati zajedno sa Srpskom listom kako bi srpski narod na Kosovu imao što bolje predstavnike i ljude koji će štiti njihove interese.

Pored prisutnih članova bili su i kandidati za poslanike Srpske liste, a koji dolaze iz redova socijalista Milan Joksimović i Boža Stanojević.

Okupljene je pozdravio i visoki funkcioner SPS sa Kosova Slobodan Milošević. On je u svoje i u ime šefa partije i prvog potpredsednika Vlade Srbije Ivice Dačića pozdravio sve i poželeo im puno uspeha u radu.

Kako je istakao vrh partije očekuje dobre rezultate na predstojećim izborima.

Socijalisti su još pre početka kampanje veoma aktivni na terenu, aktivno obilaze narod, razgovaraju s njim i slušaju njihove probleme.

Kako smo imali priliku da se uverimo svaki dan se obilazi teren, posećuju se i članovi partije i u razgovoru se traži najbolje rešenje za građane koji žive na ovim prostorima južne srpske pokrajine.

Izvor: Espreso

Kategorije: Lokal

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.