Aleksandar Antić: Bojkot izbora antidemokratski potez Vesti

Visoki funkcioner SPS-a Aleksandar Antić izjavio je da je bojkot izbora u demokratskoj zemlji antidemokratska pojava i da je kao takvu ne prihvata i ne razume.

“Ono što je važno je odgovoran pristup koji mi pokazujemo kao vladajuća koalicija apsolutnom željom da razgovaramo o unapređenju izbornog procesa”, istakao je Antić za Pink tv.

Ocenio je da je besmisleno to što iz razgovora o izbornim uslovima izlaze oni koji govore o tome da su izborni uslovi loši.

Svi sadašnji izborni uslovi utvrđeni su pre 2012. godine, “kada su dominantan deo tadašnje vlasti činili oni koji sada govore o lošim izbornim uslovima”, kaže Antić.

Povodom navoda o pritiscima na predsednika stranke Ivicu Dačića da ne podrži predsednika Aleksandra Vučića na izborima 2017. godine, Antić kaže da socijalisti sa Srpskom naprednom strankom imaju stratesko partnerstvo u interesu Srbije.

“Duboko verujem da je svaki dan života u Srbiji potvrda da su rezultati tog partnerstva izuzetni i da mi menjamo Srbiju na bolje. Kvalitet života se unapređuje, sve dobija neki smisao, a budućnost deluje daleko bolje u svim sferama, od ekonomije, energetike, saobraćaja, infrastrukture”, istakao je Antić.

On je ocenio da oni koji misle da različitim političkim spekulacijama može da se promeni takva Srbija – žive u zamrznutom vremenu od pre 2012. godine i da oni ne shvataju šta se u Srbiji dešava.

Izvor i foto: Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.