Најновије

Никола Никодијевић: Перформанси нису вид политичке борбе Београд

Председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић поручио је да перформанси нису вид политичке борбе, реагујући на перформанс припадника Савеза за Србију који су уочи почетка седнице Скупштине града, на улазу у зграду градског парламента, просули земљу и од ње са водом направили блато, алудирајући да тако изгледа Београд због радова које изводи градска власт.

“Мислим да нису вид политичке борбе перформанси, који више нису ни духовити, ни интересантни”, рекао је Никодијевић новинарима у холу градског парламента и оценио да просипање земље и прављење блата испред Скупштине града превазилази границе доброг укуса.

“Ако је то требало да буде нека иронична представа, сарказам на то што је пукла цев у Улици 27. марта, онда је то срамно ако је то једина политика опозиције, да се радују туђој несрећи”, рекао је Никодијевић и додао да цеви пуцају јер су старе деценијама и зато што их нико није мењао.

Градска власт се томе не радује, истакао је Никодијевић, али и приметио да, како је рекао, постоје људи који су најсрећнији када се у Београду деси нешто лоше.

“Ми нашу политику на томе никада нећемо градити и трудићемо се да грађанима Београда из дана у дан понудимо боље, квалитетније услове, ефикаснији рад и да њихов живот буде квалитативно бољи”, додао је Никодијевић.

Одборници Савеза за Србију, на челу са председником општине Стари град Марком Бастаћем, данас су пред почетак седнице градског парламента на улаз Скупштине града просули више канти и џакова земље, како би показали како, према њиховим речима, Београд изгледа “захваљујићи радовима” које изводи градска власт.

Извор: Танјуг

Категорије: Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.