Socijalisti formirali izborni štab za vanredne izbore na KiM Lokal

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) u Severnoj Mitrovici formirao je izborni štab u okviru priprema za vanredne parlamentarne izbore na Kosovu.

“Kao stranka, mi aktivno sarađujemo sa Srpskom listom, jer smo i deo Srpske liste. Pomažemo našim članovima da provere da li su upisani u birački spisak, gde mogu glasati i ukoliko je potrebno omogućićemo im i prevoz do birališta. Pratićemo i sam izborni dan, saopštavaćemo i podatke o izlaznosti”, izjavio je za Kosovo online predsednik opštinskog odbora SPS-a Ninoslav Đerić.

„Kako Socijalistička partija Srbije učestvuje u vlasti sa Srpskom naprednom strankom na svim nivoima, tako i naš Opštinski odbor zajedno sa koalicionim partnerom na lokalu participira i sastavni je deo Srpske liste, jedinog političkog subjekta na prostoru Kosova i Metohije iza kojeg snažno stoji predsednik Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, kao i cela Vlada Republike Srbije“, navode socijalisti u saopštenju, prenosi portal.

Socijalisti iz Mitrovice kažu i da su uvek kao i do sada opredeljeni za politiku mira, kompromisa, vladavine prava, dijaloga i jednakosti.

“I zato ovim putem pozivamo sve mitrovačke socijaliste da 6. oktobra masovno izađemo na izbore i pokažemo jedinstvo i dokažemo da odavde nema nazad“, poručuju socijalisti.

Izvor: Tanjug

Kategorije: Lokal

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.