Srbi sa Kosova obišli mesto rođenja Cara Lazara: Poslata poruka za Srpsku listu – Jedinstvo je najpotrebnije Lokal

Izbori za parlament tzv Republike Kosovo održaće se u nedelju 6. oktobra. Kampanja je ušla u završnu fazu, a Srpska lista ispred sebe postavila je jasan cilj – 10 mandata!
U sklopu kampanje imali smo priliku da zajedno sa kandidatima Srpske liste, a iz SPS i delegacijom socijalista obiđemo Prilepac, rodno mesto kneza Lazara Hrebeljanovića.
Socijalisti aktivno učestvuju u kampanji za izbore na Kosovu. Zdušno podržavaju Srpsku listu, na kojoj se nalaze dvojica kandidata Milan Joksimović i Božo Stanojević.
Baš njih dvojica predvodila su delegaciju socijalista i Srba sa Kosova na putu do Prilepca kako bi postavili spomen ploču na mesto gde se rodio jedan od najvećih srpskih vladara – knez Lazar.
U delegaciji su bili i rukovodioci iz Beograda, zamenik predsednika IO SPS Slobodan Milošević, članovi IO Ibro Ibrahimović i Marko Stojanović, kao i prvi čovek omladine socijalista Uglješa Marković.
Nakon postavljanja spomen ploče knezu Lazaru, državnički govor održao je srpski glumac i član GO SPS Marko Stojanović.
On je istakao da je vreme da Srbi pokažu jedinstvo i pozvao sve da glasaju za Srpsku listu i da zaokruže broj 13 i broj 15.

Izvor: Espreso

Kategorije: Lokal

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.