Најновије

Слободан Милошевић: СПС на Косову заједно са Српском листом однео победу Вести

Избори на Косову су завршени, победник би свакако могла да буде Српска листа која је остварила историјски резултат и освојила свих десет мандата.

Потпредседник ИО СПС Слободан Милошевић који је обилазио терен на Косову каже да је велики успех победа Српске листе. И да иза тог успеха стоји велики рад свих.

– Важно је да смо показали јединство. Да су Срби рекли ког представника желе у парламенту тзв Републике Косово. Послушали су савет из Београда и гласали – каже Милошевић који је на Косову боравио и на терену са својим социјалистима обилазио људе, а у име Ивице Дачића и Владана Заграђанина испред странке.

Он посебно истиче да су социјалисти на Косову радили као тим на челу са Звонимиром Стевићем и свим функционерима на локалу.
– Све смо наравно радили у координацији са нашим коалиционим партнерима, а продукт заједничког рада јесте и добар резултат – каже Милошевић.

Социјалисти који су одлучно радили у корист Српске листе и подржавали је на поменутој листи имали су два кандидата Милана Јоксимовића и Божу Станојевића. Они су како сазнајемо остварили изузетан резултат.

Према првим незваничним подацима Милан Јоксимовић освојио је више од 5.000 гласова, док је Божа Станојевић добио 3.500. То је до сада најјачи изборни резултат социјалиста на Косову од када су почели да учествују на изборима тзв Републике Косово.

Извор: Еспресо