Slobodan Milošević: SPS na Kosovu zajedno sa Srpskom listom odneo pobedu Vesti

Izbori na Kosovu su završeni, pobednik bi svakako mogla da bude Srpska lista koja je ostvarila istorijski rezultat i osvojila svih deset mandata.

Potpredsednik IO SPS Slobodan Milošević koji je obilazio teren na Kosovu kaže da je veliki uspeh pobeda Srpske liste. I da iza tog uspeha stoji veliki rad svih.

– Važno je da smo pokazali jedinstvo. Da su Srbi rekli kog predstavnika žele u parlamentu tzv Republike Kosovo. Poslušali su savet iz Beograda i glasali – kaže Milošević koji je na Kosovu boravio i na terenu sa svojim socijalistima obilazio ljude, a u ime Ivice Dačića i Vladana Zagrađanina ispred stranke.

On posebno ističe da su socijalisti na Kosovu radili kao tim na čelu sa Zvonimirom Stevićem i svim funkcionerima na lokalu.
– Sve smo naravno radili u koordinaciji sa našim koalicionim partnerima, a produkt zajedničkog rada jeste i dobar rezultat – kaže Milošević.

Socijalisti koji su odlučno radili u korist Srpske liste i podržavali je na pomenutoj listi imali su dva kandidata Milana Joksimovića i Božu Stanojevića. Oni su kako saznajemo ostvarili izuzetan rezultat.

Prema prvim nezvaničnim podacima Milan Joksimović osvojio je više od 5.000 glasova, dok je Boža Stanojević dobio 3.500. To je do sada najjači izborni rezultat socijalista na Kosovu od kada su počeli da učestvuju na izborima tzv Republike Kosovo.

Izvor: Espreso

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.