Најновије

Изјава Николе Никодијевића: Најоштрије осуђујем синоћно насиље припадника СзС након промоције књиге Горана Весића Београд

Најоштрије осуђујем синоћно насиље припадника опозиционог Савеза за Србију, које је уследило пре и након промоције „Књиге о Београду“, аутора Горана Весића, у галерији Прогрес.

После бахатости, уништавања јавне имовине и примитивног понашања на улицама главног града, јуришници окупљени у Савезу за Србију, испољи су синоћ и нову фазу екстремизма својственог само идеолошки острашћеним насилницима.

Позивајући на линч јавних личности, изабраних представника Града Београда, лидери Савеза за Србију и њихови следбеници испољили су примитивно понашање које по свим цивилизованим правилима заслужује да буде кривично гоњено и осуђено.

У одсуству подршке јавности, ови политички губитници, окрећу се средствима насиља и провокације, не би ли привукли пажњу на себе.

Недостатак одрживих идеја и програма, изостанак подршке бирача и њихово евидентно и незаустављиво клизање у насиље, само ће још више разоткрити право лице ових авантуриста и квази опозиционара.

Категорије: Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.