Đorđe Milićević: Hvala Vučiću što je ponudio pomoć mojoj porodici Poslanička grupa

Đorđe Milićević, potpredsednik parlamenta i funkcioner SPS-a i  Zoran Đorđević, ministar i visoki funkcioner SNS-a sreli su se u utorak na štandu dnevnog lista „Alo!” na Sajmu medija, a za  list su najpre otkrili kako su podneli poraz fudbalskog kluba Crvena Zvezda od Totenhema.

Milićević priznaje da je poraz od Totenhema veoma teško podneo.

– Nisam očekivao da će biti takav rezultat. Verujem da možemo da dobijemo Olimpijakos, želim da izborimo bar nerešen rezultat sa Totenhemom u Beogradu i da se borimo sa Bajernom – kazao je socijalista i priznao da ne voli da se kladi, niti je ikada ušao u sportsku kladionicu.

– Ni tiket ne umem da popunim – poručio je on kroz osmeh.

Đorđević i Milićević poručili su i da su odnosi SPS-a i SNS-a sjajni i da se to vidi po njihovom srdačnom pozdravljanju.

– Ono što je najvažnije jeste strateško i dugoročno partnerstvo, a još važnije jeste da su ti rezultati vidljivi i da ih građani vrednuju na pravi način. Ubeđen sam da će ih vrednovati i na narednim izborima – poručio je Milićević.

Đorđević je kazao da je prva stvar koju je pitao kolegu iz SPS-a kada ga je sreo kada će početi da trenira. Socijalista je odgovorio da se nada da će jednog dana ponovo igrati fudbal.

– Kada sam imao udes, lekari su rekli da imam manje od 10 posto šanse da preživim, ja sam preživeo. Onda su mi rekli da će mi trebati najmanje dve godine da se oporavim, ja sam već u aprilu počeo da radim. Sada mi kažu da neću moći da igram fudbal, ja sam im rekao da ću fudbal igrati – poručio je Milićević koji se zahvalio predsedniku Aleksandru Vučiću jer je pozvao njegovu porodicu i ponudio pomoć kada im je bilo najteže.

– Na tome sam jako zahvalan i zato ne mogu da budem nem na napade kojima je izložen on i njegova porodica – rekao je socijalista.

Izvor i foto: ALO

Kategorije: Poslanička grupa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.