Slobodan Unković: Turistička ponuda Beograda predstavljena u Sofiji Beograd

U centru Sofije Turistička organizacija Beograda je predstavila turističku ponudu naše prestonice tokom nastupajućeg perioda, sa posebnim akcentom na kulturne manifestacije i događaje, kao i predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Na događaju organizovanom u Central Military Club-u, Slobodan Unković, zamenik direktora Turističke organizacije Beograda se obratio gostima i istakao najznačajnije segmente ponude Beograda za turiste iz Bugarske. Ovom prilikom premijerno je prikazan novi promo film Turističke organizacije Beograda pod nazivom „Šetnja kroz istoriju i kulturu Beograda“ koji populariše kulturne sadržaje u Beorgadu i koji je izazveo veoma pozitivne reakcije u publici.

Promociji su prisustvovali Željko Jović, ambasador RS u Bugarskoj, Ivo Marinov, direktor Turističke organizacije Sofije, predstavnik Er Srbije u Bugarskoj, Vladislav Atanasov, brojni agenti, turoperatori i novinari iz Bugarske, a među predstavnicima iz naše zemlje  direktori TO Leskovca i Sportsko turističkog centra Dimitrovgrada, Nebojša Kocić i Vasil Andrejev.

Prezentacija je nastavljena poslovnim susretima bugarskih i srpskih turističkih privrednika. Večeras će u srpskom restoranu Stefanovič za turoperatore i novinare biti priređeno „Beogradsko veče“, a promocija će se nastaviti i sutra, u jednom od najprometnijih tržnih centara u Sofiji Central Park-u programom za građane.

Izvor: TOB

Kategorije: Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.