Најновије

Саопштење ГрО Београд Београд

Социјалистичка партија Србије очекује од надлeжних државних органа и тужилаштва да брзо реагују и испитају наводе изречене у јавности о криминалном понашању и активностима председника Градске општине Стари град, Марка Бастаћа. Ако се покажу као тачне, ове застрашујуће оптужбе и сазнања морају добити правосудни епилог и морају бити кажњени по закону. 

Правна држава не сме правити изузетке и мора бити доследна у примени закона. Јавно изречене оптужбе на рачун Марка Бастаћа, као једног од лидера Савеза за Србију, о системској корупцији, криминалу и мафијашким методама његовог рада, веома су узнемирили јавност.

Изјаве сведока о криминалном понашању и злостављању људи, само неколико дана након покушаја линча Горана Весића и спаљивања његове књиге, недвосмислено показују модел и образац понашања лидера Савеза за Србију, који нема везе са демократијом, слободом избора и поштовањем људских права. 

Насиље које тзв опозиција све чешће примењује у јавном говору, превазилази све границе и манифестује потпуно одсуство самоконтроле. Такви људи заиста не заслужују ничије поверење, а понајмање прилику да управљају јавним ресурсима.

 

Информативна служба ГрО Београд СПС

Категорије: Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.