Најновије

ГрО СПС Београда, најоштрије осуђује испаде вулгарности и примитивизма Бошка Обрадовића Београд

Градска организација СПС Београда, најоштрије осуђује испаде вулгарности и примитивизма Бошка Обрадовића, једног од лидера тзв. опозиције, који је поново демонстрирао своју бахатост испред Јавног сервиса Радиотелевизије Србије.

Поред већ виђених увреда и претњи новинарима, застрашивања политичких неистомишљеника, синоћ је јавни говор Бошка Обрадовића добио нову димензију бесмисла кроз позивање на линч и прогон шефа државе. То је нeзабележен случај у једној демократској земљи.

Ништа од онога што смо чули од самозваног лидера није ни сувисло ни разумно. Напротив, изговорено је у хистерији и нескривеној мржњи према председнику Александру Вучићу, према његовој политици, његовим идејама и резултатима рада. Све њих заједно, окупљене у Савезу за Србију, много нервира што председник Вучић и министар иностраних послова Дачић, из дана у дан остварују све боље резултате и отварају врата будућности за Србију и њене грађане.

И што је још важније, на добром смо путу да остваримо обећања дата српском народу и свим грађанима Србије, да ће се живети још боље и да је Србија одмакла у реформама које ће је увести у породицу развијених народа.

Делећи такву визију развоја и искрено се борећи за будућност наше земље и народа, Социјалистичка пратија Србије даје безрезервну подршку председнику Вучићу, Дачићу и нашој коалицији.

Категорије: Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.