Најновије

Ђорђе Милићевић: Опозиција да прихвати пружену руку власти Посланичка група

Председник Посланичке групе Социјалистичке партије Србије Ђорђе Милићевић изјавио је да опозиција треба да понуди конструктивне и афирмативне предлоге за превазилажење проблема и прихвати “пружену руку власти за демократски дијалог”.

Милићевић је у саопштењу навео да се матрица деловања опозиције свела на фабриковање лажи и брутално жигосање и линчовање најближих сродника министара и функционера владајуће коалиције.

“Крајње је време да опозиција уместо таквог бескрупулозног понашања и политичког слепила, конструктивним и афирмативним предлозима допринесе превазилажњу свих проблема и прихвати пружену руку власти за демократски дијалог”, навео је Милићевић у саопштењу.

Он је навео да председник Србије Александар Вучић и Влада улажу огроман напор и чине све у циљу заштите интереса Србије и свих њених грађана и да је очигледно да резултати таквог рада сметају опозицији.

Додаје да грађани Србије добро знају ко се бори за своју државу, а још више препознају квази патриоте оличене у некаквим лидерима појединих опозиционих странака.

Извор: Танјуг

Категорије: Посланичка група

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.