Đorđe Milićević: Opozicija da prihvati pruženu ruku vlasti Poslanička grupa

Predsednik Poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević izjavio je da opozicija treba da ponudi konstruktivne i afirmativne predloge za prevazilaženje problema i prihvati “pruženu ruku vlasti za demokratski dijalog”.

Milićević je u saopštenju naveo da se matrica delovanja opozicije svela na fabrikovanje laži i brutalno žigosanje i linčovanje najbližih srodnika ministara i funkcionera vladajuće koalicije.

“Krajnje je vreme da opozicija umesto takvog beskrupuloznog ponašanja i političkog slepila, konstruktivnim i afirmativnim predlozima doprinese prevazilažnju svih problema i prihvati pruženu ruku vlasti za demokratski dijalog”, naveo je Milićević u saopštenju.

On je naveo da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada ulažu ogroman napor i čine sve u cilju zaštite interesa Srbije i svih njenih građana i da je očigledno da rezultati takvog rada smetaju opoziciji.

Dodaje da građani Srbije dobro znaju ko se bori za svoju državu, a još više prepoznaju kvazi patriote oličene u nekakvim liderima pojedinih opozicionih stranaka.

Izvor: Tanjug

Kategorije: Poslanička grupa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.