Најновије

Изјава Александра Антића: Хистерија у редовима опозиције уперена против Србије Вести

Део опозиције око Савеза за Србију ушао је у потпуну политичку хистерију, газећи минимум људског и државног достојанства нападима на Председника Републике, на њен Устав и њене међународне правне темеље. Како другачије објаснити злурадост и прижељкивање највеће несреће након вести да је председник Републике Александар Вучић примљен у болницу због здравствених сметњи?

Не постоји људски, а камоли политички разлог да се било ко радује нечијим здравственим проблемима. Једна ствар је немати политику и подршку грађана, као што их нема Савез за Србију, али нељудски је прижељкивати смрт председника Вучића као шансу за политички успон, што су многи активисти и функционери овог савеза учинили протеклих дана. Шта је него позив на гажење Устава када из истог савеза позивају на одлагање редовних парламентарних избора, под било каквим изговором. Цивилизован свет, коме припада и наша земља, не жели нити може да улази у овакве авантуре какве предлажу из савеза Ђиласа, Обрадовића и Јеремића, јер Србија је озбиљна, правна и демократска држава која функционише само на основу свог Устава и закона, никако по жељама острашћене политичке мањине.

И шта је него каљање међународног угледа Србије, а нарочито њеног правног поретка када је оптужујете да је извозила оружје исламским терористима, као што каже Вук Јеремић. Бар би он морао да има минимум поштовања за своју државу, будући да је некада био члан њене владе и захваљујући којој је био на високој функцији у УН, уместо што против Србије износи најтеже могуће оптужбе упркос свим доказима који говоре супротно. Ово су очајнички потези Ђиласовог, Обрадовићевог и Јеремићевог савеза, да потпуно одсуство политике и програма надокнаде најтежим оптужбама на рачун сопствене државе, коју наводно желе да предводе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.