Најновије

Ђорђе Милићевић: Опозиција наставља са тирадом фабрикованих афера Посланичка група

Потпредседник Скупштине Србије и шеф посланичке групе СПС Ђорђе Милићевић изјавио је да опозиција наставља са тирадом фабрикованих афера на председника Србије Александра Вучића и Владу Србије.

– То је нешто што смо ми и очекивали у тренутку када постоје основане сумње махинација појединих лидера опозиције. Али истина не може да се прикрије фабриковањем афера, грађанима Србије је то потпуно јасно, навео је Милићевић у изјави за јавност.

Ако желе политички дијалог, поручио је он, нека дођу у парламент, јер управо сада је прилика да у расправи о Предлогу закона о буџету, кажу која је то алтернатива, пут којим Србија треба да иде, а да буде гарант сигурности, отварања фабрика, нових радних места, бољег животног стандарда грађана.

– Пласирањем дезинформација представници опозиције покушавају да девалвирају институције система и обезвреде рад и резултате рада Владе републике Србије који су несумњиво импресивни. На тај начин покушавају да себи обезбеде алиби за подривање државе и свега онога што је учињено да Србија постане међународно респектабилан фактор мира и стабилности у региону, нагласио је Милићевић.
Председник Србије Александар Вучић је трасирао пут бољег живота грађанима Србије, а то представницима опозиције очигледно представља велики проблем.

– Не могу да се помире са чињеницом да у време када су они били на власти, није се могао као данас осетити бољитак, али бољитак који је заснован на здравим основама, што је резултат реформског курса чије су темеље поставили председник Србије Александар Вучић и Влада Републике Србије, закључио је Милићевић.

Извор: Танјуг

Фото: Драгана Удовичић

Категорије: Посланичка група

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.