Најновије

Александар Антић: Србија напредује и развија се Вести

Министар рударства и енергетике и високи функционер Социјалистичке партије Србије (СПС) Александар Антић изјавио је да Србија предвођена председником Александром Вучићем и Владом, напредује и развија се на задовољство свих грађана у чему велику заслугу има и Коалиција СПС и Јединставена Србија (ЈС), које предводе Ивица Дачић и Драган Марковић – Палма.

„И Палма и Јединствена Србија раде за Србију и то је за свако поштовање. Марковић је од Јагодине направио град који је познат не само у Србији и региону него и у свету. У Јагодини се мери време на, пре него што је Палма дошао власт и на време након што је добио поверење грађана“, рекао је функционер СПС и министар рударства у енергетике, Александар Антић.

Антић је пренео поздраве чланова социјалиста.

„Преносим вам поздраве ваших пријатеља и сабораца из Социјалистичке партије Србије, а посебно велики поздрав од нашег председника Ивице Дачића који се сада налази негде између Бахреина и Аустралије и иде ка Пацифику. Ми треба да будемо поносни на наше партнерство, које је већ у 12. години. За ових 12 година се никада нисмо посвађали, никада нисмо имали тешке речи, увек смо се поштовали и радили заједно за Србију. Политички однос у коалицији СПС – Јединствена Србија је прерастао у један породични однос. Србија напредује и сви заједно можемо да будемо поносни на данашњу Србију која се развија захваљујући председнику Републике Александру Вучићу и Влади Србије“, поручио је Антић.

“На изборе идемо поносно, са свим што смо урадили, са списком резултата и осећајем да смо много урадили”, рекао је Антић на изборној скупштини Градског одбора ЈС у Јагодини којој је присуствовало око 5.000 чланова и истакао да је “Србија данас угледна у свету, није понижена”.

Имамо и списак шта ћемо радити у будућности, “приоритети су нам нова радна места, нове инвестиције, пре свега у инфраструктури, образовању, социјалној политици. . . , а оно што смо урадили до сада је гаранција да ћемо реализовати и ово, да Србија буде напредна замља, да буде место на коме ће се живети лепо, млади остајати а старији боље и срећније живети”, истакао је Антић.

Антић је честитао ЈС и Марковићу “за све што су урадили за Јагодину, за Србију за углед Србије у свету”, а председник Јединствене Србије је позвао посланике који су напустили парламент, “да се врате у парламент” и оценио да је “то место где се такмичимо ко ће шта боље да уради”.

Он је истакао да је Коалиција СПС и ЈС заслужна за формирање проевроопске владе у Србији, а за свој рад је рекао: да “не морате бити министар да би добро радили за Србију” а за себе је рекао да је “сигуран да више ради него трећина министара у Влади”.

Извор и фото : Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.