СПС Звездара у разговорима са грађанима Београд

Разговори са грађанима Коњарника
У четвртак 28.новембра у препуној сали Месне заједнице Стеван Синђелић, у  Устаничкој 194, са почетком у 17 часова одржан је састанак са грађанима Коњарника.
Састанак и разговоре са грађанима Коњарника организовао је ОО СПС Звездара уз присуство Николе Никодијевића председник Скупштине града Београда и председника ГрО СПС Београда, Вање Вукића шефа Кабинета првог потпредседника Владе Републике Србије Ивице Дачића, Вере Дражић секретара Секретаријата за здравство, Ивана Вилотијевић, секретара Секретаријата за заштиту животне средине, Николе Прелевића секретара Секретаријата за управу и Небојше Јаковљевића, шефа Кабинета председника Скупштине града Београда.
Овим разговорима присуствовали су и функционери ГО Звездара из СПС Звездара, Виолета Филип заменик председника ГО, Душан Игњатовић и Роберт Милићевић чланови Већа ГО Звездара, Љиљана Филиповић заменик секретара Скупштине ГО Звездара и Горан Јевтић заменик начелника Управе Градске општине Звездара.
Састанак је отворио др Марко Ћулибрк председник Радне групе ОО СПС Звездара, поздравивши све присутне што је учинила и домаћин овог скупа, Драгослава Јовановић.
О реализованим потребама грађана током протеклог периода говорио је др Марко Ћулибрк.
На састанку се разговарало и о будућим корацима у вези с унапређењем живота грађана Коњарника.
О будућим корацима у вези с унапређењем живота грађана Коњарника говорио је Никола Никодијевић председник Скупштине града и позвао грађане да иснесу проблеме кроз питања која ће поставити.
Грађани Коњарника поставили су низ питања везаних за порез, легализацију, комуналне проблеме, саобраћај, здравство …….
Никодијевић је одговарао на сва питања грађана, нека су евидентирана и грађани упућени на начин њиховог решавања.
И остали гости, Вања Вукић, Вера Дражић, Ивана Вилотијевић и Никола Прелевић одговарали су на постављена питања грађана.
Виолета Филип заменик председника ГО Звездара позвала је грађане да се у директном контакту обрате функцинерима ГО Звездара из СПС Звездара који дежурају и примају грађане сваког радног дана од 8 до 19 часова у општини Звездара.

Категорије: Београд