Најновије

Никола Никодијевић: Медијска кампања је отворени позив на убиство Београд

Председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић оценио је да медијска кампања која годинама траје против председника Александра Вучића и његове породице, последњих дана добија нову, најгнуснију димензију, готово отвореним позивом на убиство председника Вичића.

“Стварањем атмосфере у друштву које неодољиво подсећа на период пре убиства премијера Ђинђића, шаље се порука јавности да је дозвољено и легитимо пуцати у председника Републике”, навео је Никодијевић у изјави достављеној медијима.

Он истиче да ниједан човек који жели пристојну и стабилну Србију не може остати равнодушан и мирно посматрати ову количину медијске харанге и увреда на рачун председника Вучића.

“Овако креиране насловне стране недељника и дневних листова немају никакве везе са слободом медија и слободног изражавања ставова”, оценио је Никодијевић додајући да су оне уперене против стабилности наше земље.

“Оне су израз координираног напада и притисака на друштво у целини, и то управо у тренутку када Србија бележи све боље резултате на унутрашњем и на међунаордном плану и када председника Вучића очекују судбоносно важни разовори са међународном заједницом о будућности наше земље”, закључио је Никодијевић.

Извор: Курир.рс/Тањуг

Категорије: Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.