Најновије

СПС Звездара: Разговори са грађанима Миријева Београд

У петак 29. новембра у препуној сали Месне заједнице Миријево, Школски трг број 2 одржан је састанак са грађанима Миријева.
Састанак и разговоре са грађанима Миријева организовао је ОО СПС Звездара уз присуство Николе Никодијевића председник Скупштине града Београда и председника ГрО СПС Београда, Вање Вукића шефа Кабинета првог потпредседника Владе Републике Србије Ивице Дачића, функционера Скупштине града Београда. Николе Прелевића секретара Секретаријата за управу, Иване Вилотијевић секретара Секретаријата за заштиту животне средине, Игора Раичевића подсекретара Секретаријата за образовање, Ненада Матића, подсекретара Секретаријата за саобраћај и Славице Гвоздић, подсекретара Секретаријата за јавне приходе града Београда.
Овим разговорима присуствовали су и функционери ГО Звездара из СПС Звездара, Виолета Филип заменик председника ГО, Душан Игњатовић и Роберт Милићевић чланови Већа ГО Звездара, Љиљана Филиповић заменик секретара Скупштине ГО Звездара, Љиљана Филиповић заменик секретара Скупштине ГО Звездара к Горан Јевтић заменик начелника Управе Градске општине Звездара.
Састанак је отворио др Марко Ћулибрк председник Радне групе ОО СПС Звездара, поздравивши све присутне што је учинио и домаћини овог скупа, Душан Матић.
Ово је други састанак са грађанима Миријева који се одржава током овог месеца у циљу реализовања потреба грађана у вези унапређења животних потреба грађана у овом Звездарском насељу.
Грађани Миријева поставили су низ питања везаних за порез, легализацију, комуналне проблеме, јавни превоз, нову шкллу и вртић.. …
Никодијевић је одговарао на сва питања грађана, и грађани су  упућени на начин њиховог решавања.
На питања грађана одговарали су  и остали гости функционери Скупштине града Београда.
Виолета Филип заменик председника ГО Звездара је позвала грађане да се у директном контакту обрате функцинерима ГО Звездара из СПС Звездара који дежурају и примају грађане сваког радног дана од 8 до 19 часова у општини Звездара.
Такође је договорено да се формира правни тим у ГО Звездара који ће се бавити проблемима које су грађани изнели везано за порез.
Изузетна посећеност и одзив грађана, много питања, прави конкретни одговори и решења у циљу решавања свих проблема које су изнели грађани.

Категорије: Београд