SPS Zvezdara: Razgovori sa građanima Mirijeva Beograd

U petak 29. novembra u prepunoj sali Mesne zajednice Mirijevo, Školski trg broj 2 održan je sastanak sa građanima Mirijeva.
Sastanak i razgovore sa građanima Mirijeva organizovao je OO SPS Zvezdara uz prisustvo Nikole Nikodijevića predsednik Skupštine grada Beograda i predsednika GrO SPS Beograda, Vanje Vukića šefa Kabineta prvog potpredsednika Vlade Republike Srbije Ivice Dačića, funkcionera Skupštine grada Beograda. Nikole Prelevića sekretara Sekretarijata za upravu, Ivane Vilotijević sekretara Sekretarijata za zaštitu životne sredine, Igora Raičevića podsekretara Sekretarijata za obrazovanje, Nenada Matića, podsekretara Sekretarijata za saobraćaj i Slavice Gvozdić, podsekretara Sekretarijata za javne prihode grada Beograda.
Ovim razgovorima prisustvovali su i funkcioneri GO Zvezdara iz SPS Zvezdara, Violeta Filip zamenik predsednika GO, Dušan Ignjatović i Robert Milićević članovi Veća GO Zvezdara, Ljiljana Filipović zamenik sekretara Skupštine GO Zvezdara, Ljiljana Filipović zamenik sekretara Skupštine GO Zvezdara k Goran Jevtić zamenik načelnika Uprave Gradske opštine Zvezdara.
Sastanak je otvorio dr Marko Ćulibrk predsednik Radne grupe OO SPS Zvezdara, pozdravivši sve prisutne što je učinio i domaćini ovog skupa, Dušan Matić.
Ovo je drugi sastanak sa građanima Mirijeva koji se održava tokom ovog meseca u cilju realizovanja potreba građana u vezi unapređenja životnih potreba građana u ovom Zvezdarskom naselju.
Građani Mirijeva postavili su niz pitanja vezanih za porez, legalizaciju, komunalne probleme, javni prevoz, novu škllu i vrtić.. …
Nikodijević je odgovarao na sva pitanja građana, i građani su  upućeni na način njihovog rešavanja.
Na pitanja građana odgovarali su  i ostali gosti funkcioneri Skupštine grada Beograda.
Violeta Filip zamenik predsednika GO Zvezdara je pozvala građane da se u direktnom kontaktu obrate funkcinerima GO Zvezdara iz SPS Zvezdara koji dežuraju i primaju građane svakog radnog dana od 8 do 19 časova u opštini Zvezdara.
Takođe je dogovoreno da se formira pravni tim u GO Zvezdara koji će se baviti problemima koje su građani izneli vezano za porez.
Izuzetna posećenost i odziv građana, mnogo pitanja, pravi konkretni odgovori i rešenja u cilju rešavanja svih problema koje su izneli građani.

Kategorije: Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.