Ђорђе Милићевић: Мањак идеја, врхунац лудила СзС Вести

Шеф посланичке групе СПС-а Ђорђе Милићевић осудио је данашњи инцидент који је лидер Двери Бошко Обрадовић изазвао у Скупштини. Милићевић је, у обраћању новинарима, рекао да се ради о врхунцу лудила СзС, указујући да што чине и раде нема утемељену подршку грађана Србије.

Оценио је да овај инцидент показује да је бојкот парламента фарса, и да опозиција жели да буде у парламенту, али да у њему нема шта да каже.

„Повратак дела опозиције у скупштинску салу показује и колико се налазе у безизлазној ситуацији“, рекао је Милићевић негирајући тврдње да шеф дипломатије Ивица Дачић ћути на дешавања у Црној Гори.

Истакао је да ово није ни први, ни последњи пут, а да је акција имала за циљ да се пошаље лоша слика о парламенту и Србији.

Због мањка политичке идеје, како сматра, део опозиције прибегава најпримитивнијем понашању.

„Ово није политика, ово је насилничко и силеџијско понашање. Деловање дела опозције је оличење насиља. Ово је још један покушај да се изазове инцидент како би се добио простор у јавности и покушало доћи до јефтиних политичких поена“, казао је он.

Милићевић је казао да мржња не доприноси, не гради, већ само разграђује, а да је нама потребна стабилност и јединство.

„Наравно да пружамо пуну подршку српском народу и СПЦ у Црној Гори, а све ово што покушава део опозиције у и ван парламента не доприноси томе. Влада води мудру и рационалну политику. Разговарамо не сукобљављамо се. Разговарамо да би имали будућност. Решавамо отворена питања кроз дијалог а не једностраним актима“, нагласио је он.

„Посланичка група СПС пружа подршку Влади и председнику. Уверени смо да ће кроз мудру и рационалну политику доћи до решење за Србе и СПЦ у Црној Гори“, закључио је он.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.