Најновије

Милићевић: Бедне и приземне оптужбе квази бораца за интересе Срба у Црној Гори Вести

Напади од стране квази бораца за интересе Срба у Црној Гори су ништа друго осим демагогије, хипокризије и политичких флоскула. У очајању због великог политичког хендикепа, јер више немају ни идеје ни политички програм, а све мање присталица, обрушили су се на истинске и храбре борце за српски народ ма где да се налази, а то су несумњиво председник Србије Александар Вучић и министар спољних послова Ивица Дачић.
Тај исти угрожени српски народ их није интересовао када су призивали а потом одобравали бомбардовање Србије са стравичним жртвама. Тада се нису оглашавали као борци за истину већ су чинили све против интереса Србије и српског народа. То су они исти који су девастирали привреду Србије криминалним приватизацијама, остављајући на улици стотине хиљада радника који су остали без посла. Сада су реинкарнирали као тобожњи борци за права Срба у Црној Гори, а није их нигде било када се српски живаљ суочио са асимилацијом и покушајем потпуног уништења националног идентитета у Црној Гори. Напротив, сада бедно и приземно оптужују Александра Вучића и Ивицу Дачића да наводно угрожавају независност Црне Горе и то те исте Црне Горе која је Признала Косово не водећи рачуна о поштовању територијалног интегритета Србије.
Сада када је српском народу у Црној Гори пружена подршка и гаранције да ће борба за њихова права бити безусловна, доследна и принципијелна, правном и јасном аргументацијом, како то чине председник Србије и министар спољних послова, из политичке прошлости се јављају потрошени политичари и лидери безначајних странака бескрупулозно газећи по свему добром што је Александар Вучић и Влада Србије учинила за грађане Србије. Јасно је да њима није стало до интереса Србије јер је образац њиховог деловања „што горе за Србију, то боље за њих“.
Потписати Апел против Србије, залагати се за независно Косово, говорити да је Република Српска геноцидна творевина и са пуним правом оне који мисле другачије називати “фашистима” је најблаже речено срамно и лицемерно. Радујемо се како кажу отрежњењу које ће доћи и када ћемо коначно видети ко је и како се криминално богатио, користећи свој политички статус и привилегије.

ПОТПРЕДСЕДНИК НС РС
Ђорђе Милићевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.