Саопштење Општинског одбора Звездара Београд

Социјалисти Звездаре подржавају сваку реч председника СПС и министра спољних послова Републике Србије изговорену у јутарњем дневнику Радио телевизије Србије.

Како је изјавио, наставља се антисрпска пропаганда у региону овог пута од „братске“ нам Црне Горе.

Републике Србија се не меша у унутрашњу политику Црне Горе, али такође жели да заштити своје интересе и интересе српског народа и ван граница државе.
Иако у Црној гори живи око 30% Срба, срамотно је да се на овај начин брише и елиминише све што је српско.

Као што раде Тачи, Харадинај и Курти на територији Косова, где српску баштину желе да прикажу као албанску, исто тако власт у Црној Гори жели да отме народно.

Још срамотније је да одређени представници опозиционог блока, Демократске странке и Либерално демократске партије, оцењују изјаву Ивице Дачића као фашистичку, , уместо да јавно иступе и осуде овакво понашање власти у Подгорици. Они који су данас означили Ивицу Дачића као фашисту су исти они који су потписали петицију, заједно са другим истакнутим непријатељима Србије, о наводној “Српској великодржавној политици“. Својим потписом петиције изражавају слагање са одлукама црногорских власти са избацивањем речи српско и стају на страну овако фашистичког закона какав је исти имао и осуђени хрватски фашиста Анте Павелић. Значи, они који оптужују неког за фашизам, подржавају фашизам.

Ивица Дачић и Социјалистичка партија Србије, као државотворна партија, су увек били на страни свог народа и државе. Стојимо иза сваке изјаве нашег председника и осуђујемо сваког ко назива Ивицу Дачића фашистом.

Постављамо питање, шта су предстaвници Демократске странке и Либерално демократске партије урадили у циљу заштите државне територије и интереса Републике Србије у време њихове владавине? Подсећамо да се у време њихове владавине Црна Гора одцепила, а Косово прогласило независност. Да ли је то заштита интереса и очување територије? Долазимо до закључка да би њиховим поновним доласком на власт држава и српски народ изгубили опет и то ко зна у којим размерама.
Њиховим оглашавањем и коментарисањем политичких ситуација испадају смешни и злокобни, а заправо ликују на несрећи српске државе и народа.

На који начин опозиција штити Србију и оно што је српско? Потписивањем петиција да су Срби геноцидан народ? На свакомало трчање код одређених европских налогодаваца и финансијера по инструкције, а којима није циљ јака и стабилна Србија.
Својим деловањем показују своје право лице које народ већ види и које ће оставити испод цензуса на следећим изборима.

Општинска организација СПС Звездара

Категорије: Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.