Saopštenje Opštinskog odbora Zvezdara Beograd

Socijalisti Zvezdare podržavaju svaku reč predsednika SPS i ministra spoljnih poslova Republike Srbije izgovorenu u jutarnjem dnevniku Radio televizije Srbije.

Kako je izjavio, nastavlja se antisrpska propaganda u regionu ovog puta od „bratske“ nam Crne Gore.

Republike Srbija se ne meša u unutrašnju politiku Crne Gore, ali takođe želi da zaštiti svoje interese i interese srpskog naroda i van granica države.
Iako u Crnoj gori živi oko 30% Srba, sramotno je da se na ovaj način briše i eliminiše sve što je srpsko.

Kao što rade Tači, Haradinaj i Kurti na teritoriji Kosova, gde srpsku baštinu žele da prikažu kao albansku, isto tako vlast u Crnoj Gori želi da otme narodno.

Još sramotnije je da određeni predstavnici opozicionog bloka, Demokratske stranke i Liberalno demokratske partije, ocenjuju izjavu Ivice Dačića kao fašističku, , umesto da javno istupe i osude ovakvo ponašanje vlasti u Podgorici. Oni koji su danas označili Ivicu Dačića kao fašistu su isti oni koji su potpisali peticiju, zajedno sa drugim istaknutim neprijateljima Srbije, o navodnoj “Srpskoj velikodržavnoj politici“. Svojim potpisom peticije izražavaju slaganje sa odlukama crnogorskih vlasti sa izbacivanjem reči srpsko i staju na stranu ovako fašističkog zakona kakav je isti imao i osuđeni hrvatski fašista Ante Pavelić. Znači, oni koji optužuju nekog za fašizam, podržavaju fašizam.

Ivica Dačić i Socijalistička partija Srbije, kao državotvorna partija, su uvek bili na strani svog naroda i države. Stojimo iza svake izjave našeg predsednika i osuđujemo svakog ko naziva Ivicu Dačića fašistom.

Postavljamo pitanje, šta su predstavnici Demokratske stranke i Liberalno demokratske partije uradili u cilju zaštite državne teritorije i interesa Republike Srbije u vreme njihove vladavine? Podsećamo da se u vreme njihove vladavine Crna Gora odcepila, a Kosovo proglasilo nezavisnost. Da li je to zaštita interesa i očuvanje teritorije? Dolazimo do zaključka da bi njihovim ponovnim dolaskom na vlast država i srpski narod izgubili opet i to ko zna u kojim razmerama.
Njihovim oglašavanjem i komentarisanjem političkih situacija ispadaju smešni i zlokobni, a zapravo likuju na nesreći srpske države i naroda.

Na koji način opozicija štiti Srbiju i ono što je srpsko? Potpisivanjem peticija da su Srbi genocidan narod? Na svakomalo trčanje kod određenih evropskih nalogodavaca i finansijera po instrukcije, a kojima nije cilj jaka i stabilna Srbija.
Svojim delovanjem pokazuju svoje pravo lice koje narod već vidi i koje će ostaviti ispod cenzusa na sledećim izborima.

Opštinska organizacija SPS Zvezdara

Kategorije: Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.