Снежана Пауновић: Ивица је говорио о вредностима а ви се надате процентима Посланичка група

Jа сам, за разлику од ових који критикују Ивицу Дачића, српкиња чије је порекло из Црне Горе и делим његов став јер сам га правилно разумела. Када Чеда Јовановић одреагује то, унапред значи да га је разумео и он и да покушава да заштити криминални црногорски миље са којим шурује већ две деценије на који је Ивица Дачић пре свега мислио. Има једна изузетно важна ствар када су у питању Срби из Црне Горе, без разлике где живе. То је народ великог Његоша, не падају они на ове јефтине политичке фазоне.

Дакле, напасти Дачића са позиције једног Лутовца је бесплатан циркус. Лутовац перфидно отима странку од исконских демократа а залеће се да брани, не знам кога, од наводног напада Ивице Дачића.

Дачић је на челу партије у којој се никада није класификовало чланство по месту рођења. На челу чега је Лутовац, зна ли неко? Ови проверени погребници свега што је српско узалуд покушавају да профитирају. Ивица је говорио о вредностима а ви се надате процентима, то је граница између нас и вас. Све друге границе које сте договарали после 5 октобра данас вам се о главу обијају!

Категорије: Посланичка група

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.