Snežana Paunović: Ivica je govorio o vrednostima a vi se nadate procentima Poslanička grupa

Ja sam, za razliku od ovih koji kritikuju Ivicu Dačića, srpkinja čije je poreklo iz Crne Gore i delim njegov stav jer sam ga pravilno razumela. Kada Čeda Jovanović odreaguje to, unapred znači da ga je razumeo i on i da pokušava da zaštiti kriminalni crnogorski milje sa kojim šuruje već dve decenije na koji je Ivica Dačić pre svega mislio. Ima jedna izuzetno važna stvar kada su u pitanju Srbi iz Crne Gore, bez razlike gde žive. To je narod velikog Njegoša, ne padaju oni na ove jeftine političke fazone.

Dakle, napasti Dačića sa pozicije jednog Lutovca je besplatan cirkus. Lutovac perfidno otima stranku od iskonskih demokrata a zaleće se da brani, ne znam koga, od navodnog napada Ivice Dačića.

Dačić je na čelu partije u kojoj se nikada nije klasifikovalo članstvo po mestu rođenja. Na čelu čega je Lutovac, zna li neko? Ovi provereni pogrebnici svega što je srpsko uzalud pokušavaju da profitiraju. Ivica je govorio o vrednostima a vi se nadate procentima, to je granica između nas i vas. Sve druge granice koje ste dogovarali posle 5 oktobra danas vam se o glavu obijaju!

Kategorije: Poslanička grupa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.