Најновије

Владан Заграђанин: Господо, зашто вам не одговара реципроцитет Вести

Изјава председника Социјалистичке партије Србије, Ивице Дачића да ће српском народу у Црној Гори бити пружена подршка и гаранција у борби за остваривање њихових права је државничка изјава, која смета само онима који сматрају да Срби та права не заслужују.
Много ме и не чуде овако експресне реакције једног бившег амбасадора у Црној Гори, Лутовца, бившег заштитника грађана, Шабића и Чедомира Јовановића, човека који се јежи и на помисао западне обале Дрине коју чини Република Српска, јер је сматра геноцидном. Господо, зашто реагујете као опарени на реципроцитет?!
Ако сматрате да Срби имају сва права у Црној Гори, зашто сте се онда толико уплашили за права 0,5% становника Србије коју чине Црногорци?! Зашто нисте били ревносни када су Срби у Црној Гори у питању?
Наш став је недвосмислен.
Ми смо братски народ, поштујемо суверенитет Црне Горе као и права њених грађана али тражимо исто толико и од њих.
Социјалисти су увек били уз своју земљу и свој народ. Политика Ивице Дачића је вођена пре свега државним и националним интересима, а не краткорочно политиканским као што то чини опозиција док седи на две столице, живећи у једној а борећи се за другу државу.
Њима ће судити и суди им народ на изборима свестан ко им је распродао државу и ко би се опет продао за шаку или две пара, истакао је председник Извршног одбора ГО и народни посланик Владан Заграђанин.

фото: Ало

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.