Vladan Zagrađanin: Gospodo, zašto vam ne odgovara reciprocitet Vesti

Izjava predsednika Socijalističke partije Srbije, Ivice Dačića da će srpskom narodu u Crnoj Gori biti pružena podrška i garancija u borbi za ostvarivanje njihovih prava je državnička izjava, koja smeta samo onima koji smatraju da Srbi ta prava ne zaslužuju.
Mnogo me i ne čude ovako ekspresne reakcije jednog bivšeg ambasadora u Crnoj Gori, Lutovca, bivšeg zaštitnika građana, Šabića i Čedomira Jovanovića, čoveka koji se ježi i na pomisao zapadne obale Drine koju čini Republika Srpska, jer je smatra genocidnom. Gospodo, zašto reagujete kao opareni na reciprocitet?!
Ako smatrate da Srbi imaju sva prava u Crnoj Gori, zašto ste se onda toliko uplašili za prava 0,5% stanovnika Srbije koju čine Crnogorci?! Zašto niste bili revnosni kada su Srbi u Crnoj Gori u pitanju?
Naš stav je nedvosmislen.
Mi smo bratski narod, poštujemo suverenitet Crne Gore kao i prava njenih građana ali tražimo isto toliko i od njih.
Socijalisti su uvek bili uz svoju zemlju i svoj narod. Politika Ivice Dačića je vođena pre svega državnim i nacionalnim interesima, a ne kratkoročno politikanskim kao što to čini opozicija dok sedi na dve stolice, živeći u jednoj a boreći se za drugu državu.
Njima će suditi i sudi im narod na izborima svestan ko im je rasprodao državu i ko bi se opet prodao za šaku ili dve para, istakao je predsednik Izvršnog odbora GO i narodni poslanik Vladan Zagrađanin.

foto: Alo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.