Најновије

Никола Никодијевић и Александар Антић на Бадње вече у ЈКП Београдске електране Београд

Председник Скупштине града Никола Никодијевић обишао је синоћ, на Бадње вече, у друштву министра рударства и енергетике у Влади Републике Србије Александра Антића, ЈКП „Београдске електране”.

Никодијевић је истакао да традиционалним доласком у „Електране” на Бадње вече Град Београд жели да пружи подршку и захвали радницима овог предузећа који овај, као и све друге празнике, проводе на радним местима.

Министар Антић је рекао да је систем у свим енергетским компанијама потпуно стабилан, као и да је све за зиму добро припремљено – производња и дистрибуција електричне енергије, снабдевање гасом и другим енергентима, као и рад топлотних система.

– Имамо потпуно сигурну енергетску ситуацију која нам гарантује мирну зиму. Важно је истаћи и велику подршку Владе и председника Вучића, добро смо се припремили и због тога је ово једна од година за коју можемо да кажемо да смо најбоље припремљени за зимски период – рекао је Антић и додао и да систем „Београдских електрана” обезбеђује топлотно грејање за више од милион Београђана, те да греје више од 315.000 станова.

Извор: Беоинфо

Категорије: Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.