Nikola Nikodijević i Aleksandar Antić na Badnje veče u JKP Beogradske elektrane Beograd

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević obišao je sinoć, na Badnje veče, u društvu ministra rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije Aleksandra Antića, JKP „Beogradske elektrane”.

Nikodijević je istakao da tradicionalnim dolaskom u „Elektrane” na Badnje veče Grad Beograd želi da pruži podršku i zahvali radnicima ovog preduzeća koji ovaj, kao i sve druge praznike, provode na radnim mestima.

Ministar Antić je rekao da je sistem u svim energetskim kompanijama potpuno stabilan, kao i da je sve za zimu dobro pripremljeno – proizvodnja i distribucija električne energije, snabdevanje gasom i drugim energentima, kao i rad toplotnih sistema.

– Imamo potpuno sigurnu energetsku situaciju koja nam garantuje mirnu zimu. Važno je istaći i veliku podršku Vlade i predsednika Vučića, dobro smo se pripremili i zbog toga je ovo jedna od godina za koju možemo da kažemo da smo najbolje pripremljeni za zimski period – rekao je Antić i dodao i da sistem „Beogradskih elektrana” obezbeđuje toplotno grejanje za više od milion Beograđana, te da greje više od 315.000 stanova.

Izvor: Beoinfo

Kategorije: Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.