Најновије

Писана изјава потпредседника Народне скупштине Ђорђа Милићевића Вести

 

Део опозиције чије деловање из сенке генерише Весна Пешић је после свих неуспелих покушаја да дође до власти, кренуо путем безумља и буквалног линча, што потврђује позив Весне Пешић на убиство председника Србије Александра Вучића.
Од насиља на улицама, рушилачких похода на институције система, фабриковања неистина и афера, дошли су до најаве крвопролића. Очигледно је да су такви назови политичари огољено кренули да остваре оно што су од почетка наумили – власт по сваку цену па и по цену живота председника Србије.
На њихову жалост тај наум неће остварити јер им то не дозвољавају грађани Србије који за разлику од њих воле своју државу и на демократски начин одлучују ко ће бити њихов представник и водити Србију путем просперитета, а то је несумњиво Александар Вучић. Весни Пешић и оним које она предводи мора бити јасно да их грађани Србије не желе, јер је грађанима Србије стало до мира и стабилности у држави, напретка и бољег живота, а гаранција да ће се то остварити јесте политика Александра Вучића и Владе Србије. Имајући у виду да је Весна Пешић својим ставом на најгрубљи начин не само атаковала на живот Александра Вучића већ и на државу чији је Алексакндар Вучић председник, крајње је време да правосудни органи реагују и поступе у складу са својим надлежностима.
Брисање садржаја оваквог става и наводно образложење да је погрешно протумачен, не знаци апсолутно ништа, јер грађани јако добро схватају суштину и истину, коју су много пута до сада имали прилике да чују од представника некакве назовите грађанске опције и осведочених бораца за људса права.

ПОТПРЕДСЕДНИК НСРС
Ђорђе Милићевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.