Pisana izjava potpredsednika Narodne skupštine Đorđa Milićevića Vesti

 

Deo opozicije čije delovanje iz senke generiše Vesna Pešić je posle svih neuspelih pokušaja da dođe do vlasti, krenuo putem bezumlja i bukvalnog linča, što potvrđuje poziv Vesne Pešić na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Od nasilja na ulicama, rušilačkih pohoda na institucije sistema, fabrikovanja neistina i afera, došli su do najave krvoprolića. Očigledno je da su takvi nazovi političari ogoljeno krenuli da ostvare ono što su od početka naumili – vlast po svaku cenu pa i po cenu života predsednika Srbije.
Na njihovu žalost taj naum neće ostvariti jer im to ne dozvoljavaju građani Srbije koji za razliku od njih vole svoju državu i na demokratski način odlučuju ko će biti njihov predstavnik i voditi Srbiju putem prosperiteta, a to je nesumnjivo Aleksandar Vučić. Vesni Pešić i onim koje ona predvodi mora biti jasno da ih građani Srbije ne žele, jer je građanima Srbije stalo do mira i stabilnosti u državi, napretka i boljeg života, a garancija da će se to ostvariti jeste politika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije. Imajući u vidu da je Vesna Pešić svojim stavom na najgrublji način ne samo atakovala na život Aleksandra Vučića već i na državu čiji je Aleksakndar Vučić predsednik, krajnje je vreme da pravosudni organi reaguju i postupe u skladu sa svojim nadležnostima.
Brisanje sadržaja ovakvog stava i navodno obrazloženje da je pogrešno protumačen, ne znaci apsolutno ništa, jer građani jako dobro shvataju suštinu i istinu, koju su mnogo puta do sada imali prilike da čuju od predstavnika nekakve nazovite građanske opcije i osvedočenih boraca za ljudsa prava.

POTPREDSEDNIK NSRS
Đorđe Milićević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.