Најновије

Саопштење Општинског одбора Звездара Београд

Поводом напада Маринике Тепић на Александра Вучића председника Републике Србије и Ивицу Дачића, министра спољних послова Републике Србије, ОО СПС Звездара издала је следеће Саопштење :

Поштована и уважена тзв. патриота „карактеристичног српског имена – Мариника Тепић“, заговорник осуде српског рода, иницијатор резолуције којом се нападају управо они који су се свом снагом борили за спречавање срамног предлога којим се осуђује цео српски род за нешто што није починио у Сребреници, по ко зна који пут прозива једног Александра и једног Ивицу, праве српске патриоте који свим својим умећем водећи ову земљу, покушавају да спрече менторе Маринике Тепић и њене истомишљенике у стварању што горе слике о држави Србији и њеном руководству.

Жалосно је што Мариника, тзв. патриота, већи и од једног Александра и једног Ивице, носи презиме славног српског хероја мајора Милана Тепића, који је положио живот бранећи своју отаџбину.
Разбијачи Југославије, потпомогнути управо „унутрашњим патриотским снагама“, оличеним у лику и делу Маринике Тепић и њених истомишљеника, настављају са распарчавањем сада државе Србије, шурујући са терористима и убицама, а подржавајући управо признање лажне државе Косово и блатећи све оно што је свето у српском роду.

Општинска организација СПС ЗВЕЗДАРА

Категорије: Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.