Saopštenje Opštinskog odbora Zvezdara Beograd

Povodom napada Marinike Tepić na Aleksandra Vučića predsednika Republike Srbije i Ivicu Dačića, ministra spoljnih poslova Republike Srbije, OO SPS Zvezdara izdala je sledeće Saopštenje :

Poštovana i uvažena tzv. patriota „karakterističnog srpskog imena – Marinika Tepić“, zagovornik osude srpskog roda, inicijator rezolucije kojom se napadaju upravo oni koji su se svom snagom borili za sprečavanje sramnog predloga kojim se osuđuje ceo srpski rod za nešto što nije počinio u Srebrenici, po ko zna koji put proziva jednog Aleksandra i jednog Ivicu, prave srpske patriote koji svim svojim umećem vodeći ovu zemlju, pokušavaju da spreče mentore Marinike Tepić i njene istomišljenike u stvaranju što gore slike o državi Srbiji i njenom rukovodstvu.

Žalosno je što Marinika, tzv. patriota, veći i od jednog Aleksandra i jednog Ivice, nosi prezime slavnog srpskog heroja majora Milana Tepića, koji je položio život braneći svoju otadžbinu.
Razbijači Jugoslavije, potpomognuti upravo „unutrašnjim patriotskim snagama“, oličenim u liku i delu Marinike Tepić i njenih istomišljenika, nastavljaju sa rasparčavanjem sada države Srbije, šurujući sa teroristima i ubicama, a podržavajući upravo priznanje lažne države Kosovo i blateći sve ono što je sveto u srpskom rodu.

Opštinska organizacija SPS ZVEZDARA

Kategorije: Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.