Милићевић: Опозиција уместо решења нуди само“програм против“ Вести

Потпредседник Скупштине Србије Ђорђе Милићевић упозорава да поједини представници опозиционих странака настваљају с нападима на државни врх, али каже да то чине без икаквог програма, тачније, да имају само „програм против“.

„И то против одговорних и државотворних. Уместо да понуде своја, боља решења за бољи живот грађана којима би се препоручили на изборима, они са страница неких дневних листова шире панику и представљају себе као жртву, нападајући оне чије су програме више пута грађани потврдили и верификовали на изборима“, навео је Милићевић у писаној изјави коју је доставио медијима.

Он тврди и да неко ко себе назива опозицијом нема никакво, а најмање морално право, да критикује и држи лекције онима који се безрезервно боре за своју земљу и свој народ.

„Без обзира на бескрупулозне неистине наша политика предвођена Александром Вучићем и велики дипломатски успеси у којима је немерљив допринос дао Ивица Дачић, остају на понос свим грађанима Србије. Грађани Србије знају ко се бори за њихове интересе, ко је патриота, а ко својим ставовима наноси штету грађанима Србије“, констатује Милићевић.

Оптужбе на рачун „црвено-црне коалиције“ сматра бесмисленим, те указује на „излизану“ формулу коју су против свега што је патриотско спровели октобра 2000. године.

„Сигурно је једно, крајњи циљ је страначки профит и ако је то могуће да се он оствари без демократски изражене воље грађана“, каже Милићевић, уз поруку да Социјалистичкој партији, насупрот томе, власт никад није била циљ, већ очување свих интереса Србије.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.