Saopštenje sa sastanka Ivice Dačića i Petra Đokića Vesti

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa predsednikom Socijalističke partije Republike Srpske Petrom Đokićem sa kojim je razgovarao o saradnji dve srodne partije.

Na sastanku su razgovarali o aktuelnim temama u Republici Srbiji i Republici Srpskoj i istaknuto je da je najvažniji nacionalni i državni interes SPS kao i države Srbije očuvanje, jačanje i stabilnost Republike Srpske.

Ponovo je potvrđena odlična saradnja koja je u interesu našeg naroda sa obe strane Drine i dogovoreno je da će se održati sastanak dva partijska rukovodstva u narednim nedeljama kao nastavak redovne međupartijske saradnje.

Istaknuto je i da je trajno opredeljenje socijalista  – ekonomski i politički razvoj i osnaživanje naših zemalja i našeg naroda, kao i da su dve partije, sa istom idejom levice, oduvek radile i nastaviće da rade zajednički za Srbiju i Srpsku – zbog toga je prioritet naših partija očuvanje dobrih odnosa koji doprinose stabilnosti u regionu u ovom važnom periodu kada se naša država bori za prava svog naroda koji živi i van njenih granica.

Socijalistička partija Srbije i predsednik Ivica Dačić daju punu podršku jedinstvu Socijalističke partije Republike Srpske i Petru Đokiću kao njenom predsedniku.

 

Služba za informisanje GO SPS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.