Најновије

Ђорђе Милићевић: Та опозиција није алтернатива владајућој коалицији Вести

 

Потредседник Скупштине Србије Ђорђе Милићевић оценио је да нема изборног система и изборних услова који би довели до тога да део опозиције који најављује бојкот избора преузме власт у Србији и буде било каква алтернатива владајућој коалицији.

У саопштењу за јавност, он је рекао да је и синоћна најава тог дела опозиције некакве кампање, мада је, како је навео, “заправо све време у кампањи”, показала недостатак политичких идеја, програма и подршке, што су “разлози све веће нервозе и агресивности”.

“Што их има мање све је присутнији примитивнији вокабулар, који одавно превазилази политичке оквире. Поново празан папир, политички памфлет са звучним именом, на којем ништа не пише , без одговора на кључна политичка питања и по ко зна који пут нечувен и незапамћен притисак на медије и јавни сервис”, рекао је Милићевић.

Према његовим речима, тај део опозиције ће “дефинитивно и у ближој и у даљој будућности моћи у Скупштину само ако поново буду покушали насилним путем”.

“Још једна потврда да власт која има овакву опозицију не треба да брине за своју будућност”, закључио је Милићевић, који је и високи званичник Социјалистичке партије Србије (СПС).

Извор : Тањуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.