Одржана конститутивна седница омладине СПС у Медвеђи Социјалистичка омладина

На конститутивној седници омладине СПС-а у Медвеђи, одржаној 08.02.2020.год, изабрани су органи омладине.
У присуству председника општинског одбора СПС-а Синише Станковића и његовог заменика Милана Стевановића, изабран је Савет омладине и функција Председника омладине,
За председницу омладине СПС-а у Медвеђи, једногласном одлуком, изабрана је Милица Вулетић, рођена 26.06.1997.год, студент завршне године Факултета политичких наука , смер Политикологија, Универзитета у Београду. За функције потпредседника изабрани су Настасија Шолевић (1998) и Немања Шолевић (1998) .
На самом почетку, члановима се обратио досадашњи председник омладине, садашњи председник Скупштине Општине Медвеђа, Милан Стевановић који је у претходна два мандата предводио локалну омладину и овом приликом је изнео резултате рада за протекли период. Захвалио се свима на указаном поверењу и пожелео пуно среће и успеха будућем Савету.
Након обраћања бившег председника младих социјалиста, уследио је избор Савета и Председника омладине, који су једногласно изабрани.

Новоизабрана председница Милица Вулетић се захвалила на подршци и пруженој прилици, где се осврнула на историјат општинског одбора и увидела да је, по први пут у скорије време, за омладинског председника, изабрана жена. Изложила је своје планове за будуће деловање омладине у овој општини, а потом навела да су јој основни циљеви залагање за једнакост, правду, солидарност и бољи живот у Медвеђи као и на територији целе Републике Србије.
Присутнима се обратио и председник Општинског Одбора Синиша Станковић, честитао на избору новог руководства и том приликом навео да ће подржавати и делегирати младе и образоване људе на високим положајима широм наше земље.
Затим је саопштио закључак Извршног одбора општинског одбора, да је за кандидата за народног посланика из Медвеђе предложена новоизабрана председница Милица Вулетић.