Одржана конститутивна седница омладине СПС у Медвеђи Социјалистичка омладина

На конститутивној седници омладине СПС-а у Медвеђи, одржаној 08.02.2020.год, изабрани су органи омладине.
У присуству председника општинског одбора СПС-а Синише Станковића и његовог заменика Милана Стевановића, изабран је Савет омладине и функција Председника омладине,
За председницу омладине СПС-а у Медвеђи, једногласном одлуком, изабрана је Милица Вулетић, рођена 26.06.1997.год, студент завршне године Факултета политичких наука , смер Политикологија, Универзитета у Београду. За функције потпредседника изабрани су Настасија Шолевић (1998) и Немања Шолевић (1998) .
На самом почетку, члановима се обратио досадашњи председник омладине, садашњи председник Скупштине Општине Медвеђа, Милан Стевановић који је у претходна два мандата предводио локалну омладину и овом приликом је изнео резултате рада за протекли период. Захвалио се свима на указаном поверењу и пожелео пуно среће и успеха будућем Савету.
Након обраћања бившег председника младих социјалиста, уследио је избор Савета и Председника омладине, који су једногласно изабрани.

Новоизабрана председница Милица Вулетић се захвалила на подршци и пруженој прилици, где се осврнула на историјат општинског одбора и увидела да је, по први пут у скорије време, за омладинског председника, изабрана жена. Изложила је своје планове за будуће деловање омладине у овој општини, а потом навела да су јој основни циљеви залагање за једнакост, правду, солидарност и бољи живот у Медвеђи као и на територији целе Републике Србије.
Присутнима се обратио и председник Општинског Одбора Синиша Станковић, честитао на избору новог руководства и том приликом навео да ће подржавати и делегирати младе и образоване људе на високим положајима широм наше земље.
Затим је саопштио закључак Извршног одбора општинског одбора, да је за кандидата за народног посланика из Медвеђе предложена новоизабрана председница Милица Вулетић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.