Saopštenje:  Funkcije nam nisu prioriteti, prioritet je jaka Srbija bez koje nema SPS Vesti

Odbacujemo sve navode o nekoj navodnoj “pobuni omladine u SPS“, koje je objavio dnevni list “Kurir“ sa jednim, jedinim ciljem, da se celokupna  javnost dovede u zabludu imaginarnim pobunama i time oslabi položaj Socijalističke partije Srbije.

Socijalistička omladina Srbije daje puno poverenje predsedniku Ivici Dačiću. Nema nikakve borbe za fotelje, one nam nisu predmet interesovanja, verujemo predsedniku koji je i sam najavio podmlađivanje partije. Ali ono što je u našem fokusu jesu ideje i smatramo da je predsednik potpuno u pravu da SPS počiva na dva stuba – nacionalnom i socijalnoj pravdi.

Ideje socijalne pravde moramo još energičnije zastupati stavljajući prava i potrebe čoveka na prvo mesto, stavljajući profit u funkciju dobiti celokupnog društva.

Ono što je posebno simptomatično jeste da napadi dolaze posle istorijske posete ministra spoljnih poslova, Ivice Dačića Kini. Prvi državnik koji je otišao u posetu i u ime Srbije dao bezrezervnu podršku Kini, i na taj način učvrstio tradicionalno prijateljstvo koje se, i između ostalog, kako sada, tako i ‘99 pokazalo kao iskreno.

Da zaključimo, funkcije nam nisu prioriteti, prioritet je jaka Srbija bez koje nema SPS.

Socijalistička omladina Srbije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.