Најновије

Социјалистичка партија Србије у Врању самостално излази на изборе Локал

С оцијалистичка партија Србије у Врању и Врањској бањи ће изаћи самостално на локалне изборе, истакао је на конференцији за новинаре Зоран Антић, председник Градског одбора.
Информишући новинаре да ће листа Социјалистичке партије Србије на локалним изборима носити назив „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије“, први човек врањских социјалиста је рекао да је Извршни одбор сачинио изборну листу од стотинак кандидата, а ко ће се од њих наћи међу 65 кандидата који ће на изборима чинити изборну листу ове странке, одлучиће у суботу чланови Градског одбора.
„Упоредо са овим послом интензивно радимо и на прикупљању потписа за подршку наших кандидата који ће се наћи на републичкој изборној листи, а која ће носити назив

„ ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партија Србије – Јединствена Србија- Драган Марковић Палма”. Ми смо у обавези да у Врању прикупимо 470 потписа подршке и надамо се да ће свој део обавеза испунити и наши коалициони партнери из Јединствене Србије, са којима наступамо на републичким изборима.”, рекао је Антић.
Социјалистичка партија Србије ће, према његовим речима, на локалне изборе изаћи у најјачем саставу, па се отуда надају и најбољем резултату.Наду у то им посебно уливају резултати остварени у последња три изборна циклуса, што говори да СПС има стабилно гласачко тело.
“У овој години СПС обележава тридесет година рада и постојања. Свих ових година смо са грађанима делили добро и зло. Свесни смо свих својих грешака и успеха. Не постоји у овом граду ни један уграђени камен, а да у томе нису учествовали социјалисти.У последње 2,5 године били смо процентуално 28 посто у власти са СНС-ом, а то значи да је у ономе што је урађено толика и наша заслуга”,рекао је Антић.
Демантујући гласине да постоје несугласице у странци, шеф врањских социјалиста је рекао да ће ова странка на предстојеће изборе изаћи са провереним кандидатима који знају и умеју и да глас грађана, који им на овим изборима буду указали поверење, неће бити узалудно потрошен.

Извор: Југмедиа.рс

Категорије: Локал