Најновије

Предата листа коалиције “ИВИЦА ДАЧИЋ – СПС – ЈС – Драган Марковић Палма” у Варварину Избори 2020

Изборна листа са 35 кандидата за одборнике у Скупштини општине Варварин коалиције “ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партија Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма” предата је Општинској изборној комисији (ОИК ) данас у 16:30.

Документацију и потписе грађана који подржавају ову изборну листу предао је председник ОО СПС Варварин проф. Драгољуб Станојевић, у друштву кандидата за одборнике и коалиционих партнера из Јединствене Србије (ЈС).

По Станојевићевим речима, предаји листе претходило је потписивање коалиционог споразума између Општинских одбора СПС и ЈС у Варварину, док се на листи налази 30 кандидата испред СПС-а и 5 испред ЈС. “Међу кандидатима је и 14 жена, као и много младих људи и нових лица што даје додатну снагу нашој листи”, апострофирао је проф. Драгољуб Станојевић.

“Приликом састављања изборне листе водили смо рачуна да ту буду људи који су изузетно поштовани у својим срединама, који имају снагу и енергију, који могу и који ће на наредним изборима урадити све да ова наша листа добије што већи број гласова”, рекао је Станојевић.

“Са бројем гласова за које сам сигуран да заслужујемо можемо да урадимо много за развој наше општине. Пре свега, да сачувамо младе у нашој општини, да зауставимо одлазак младих људи из наше средине и из тих разлога смо на изборну листу ставили велики број младих, а преко 65% кандидата за одборнике су нова лица која раније нису учествовала у изборима”, наглашава председник варваринских Социјалиста.

Станојевић је упутио позив свим грађанима да изађу на предстојеће локалне и парламентарне изборе заказане за 26. април, али и упутио захвалност свим суграђанима који су својим потписима подржали изборне листе СПС-а и ЈС-а, као и грађанима који због велике гужве, а због својих обавеза, нису могли да сачекају завршетак потписивања подршке изборним листама

Изборна листа “ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партија Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма”, после проглашења од стране ОИК, налазиће се под редним бројем 2 на гласачком листићу.

Извор: темнић.инфо

Категорије: Избори 2020|Локал