Novica Tončev: To je naš pobednički stav Vesti

Socijalistička partija Srbije vodi kampanju pod sloganom „Trideset godina postojimo postojano“.

U ovoj partiji kažu da je izabrani slogan potpuno logičan i da je proizašao iz stvarnosti, jer je SPS u proteklih trideset godina prošao kroz brojna iskušenja i probleme i uspeo sve da prebrodi. „Mi kao u nekadašnjoj himni uprkos svemu stojimo i dalje postojano“, objašnjavaju u SPS.

Novica Tončev, potpredsednik SPS i predsednik Skupštine opštine Surdulica, pojašnjava za Danas da socijalisti neće samo u izbornoj kampanji da obeležavaju značajan jubilej postojanja partije, već će to obeležavanje trajati čitave ove godine .

„Sve ove godine SPS traje i definiše političku stvarnost Srbije, vodeći državu samostalno ili u koaliciji sa najjačim strankama. Aktivnosti SPS-a usmerene su na zadobijanje poverenja, odnos prema svakom glasaču, svakom zaseoku, kući, pre i posle kampanje. Izbori su samo prilika da se pokaže ko koliko može, koliko se kome veruje. U SPS su jasno definisani i podeljeni zadaci među koordinatorima, kako bi izborni rezultati pokazali kolika je snaga svakog od nas i koliko je ko spreman da interese stranke stavi ispred ličnih interesa“, ističe Tončev.

Dodaje da je na predstojećim izborima prioritet SPS da pokrene i sve one koji su iz najrazličitijih razloga neodlučni i koji su možda zaboravili da su važni, da se pitaju i da se njihov glas računa.

Na pitanje da li će to i SPS ići u kampanju od kuće do kuće, Tončev odgovara da će on lično na jugoistoku Srbije razgovarati sa svim građanima, u svakom grad, u svakom selu. „Nadam se da ćemo zajedno sa novim, mladim ljudima, SPS-u vratiti ugled najveće i najproduktivnije partije kojoj je državni interes imperativ delovanja. SPS je po svojoj prirodi i suštini pobednička partija i takav ćemo stav imati u kampanji. Siguran sam da će rezultati na lokalnim i parlamentarnim izborima to i potvrditi“, navodi Tončev. U SPS navode i da će se na izbornim listama videti generacijska obnova, ali da se bilo kakve čistke kadrova ne mogu očekivati.

Izvor: Danas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.