Најновије

Ђорђе Милићевић одбрусио Ђиласу и Обрадовићу: У овом тренутку срамно је изигравати опозицију народу и држави Вести

“Данас, када се Србија суочава са највећим здравственим изазовом, нека самозвана опозиција уместо што пише некаква писма, твитове и држи политички монолог боље је да нешто конкретно уради”, рекао је потпредседник Народне скупштине Србије Ђорђе Милићевић поводом скандалозног понашања опозиције у јеку епидемије.
– У овом тренутку срамно је изигравати опозицију свом народу и својој држави. Уместо демагогије боље би било да нешто конкретно учине. Читав свет се бори против короне и није нам познато да се неко политички надмеће са својим владама.
Очигледно је нажалост да је и Ђиласу и Бошку Обрадовићу у овом тренуткуважније како да без избора дођу до власти и привилегија. Ђилас покушава да се сада обрати народу брижним „писмом“ којим на најприземнији начин напада све који чине надчовечанске напоре за здравље народа.Али, на срећу народЂиласа и сличне њему јако добро познаје и препознаје- изгледа да то заборављају. За насније тренутак да о томе говоримо. То што процењују да је ово прилика за убирање политичких поене довољно говори о њиховом људском и политичком карактеру. Уместо да се прикључе државним мерама они саботирају све што чини и ради председник РСи Влада РС.

Нико свестан тежине овог тренутка не може да порекне крајње озбиљан и одговоран приступ државног руководства и наших врхунских здравствених стручњака. Свакодневни напори које чини председник РС и Влада РС и мере које предузима наш здравствени систем дају резултате које препознаје и међународна јавност.

Ово што данас чине Ђилас, Обрадовић и њима слични неморално је, нехумано, и лицемерно до те мере да је било какав коментар сувишан. Оно што је сигурно, овакво њихово понашање када за то дође време оцениће грађани – стоји у саопштењу потпредседник Народне скупштине Србије Ђорђа Милићевића.

Извор: Република

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.