Đorđe Milićević odbrusio Đilasu i Obradoviću: U ovom trenutku sramno je izigravati opoziciju narodu i državi Vesti

“Danas, kada se Srbija suočava sa najvećim zdravstvenim izazovom, neka samozvana opozicija umesto što piše nekakva pisma, tvitove i drži politički monolog bolje je da nešto konkretno uradi”, rekao je potpredsednik Narodne skupštine Srbije Đorđe Milićević povodom skandaloznog ponašanja opozicije u jeku epidemije.
– U ovom trenutku sramno je izigravati opoziciju svom narodu i svojoj državi. Umesto demagogije bolje bi bilo da nešto konkretno učine. Čitav svet se bori protiv korone i nije nam poznato da se neko politički nadmeće sa svojim vladama.
Očigledno je nažalost da je i Đilasu i Bošku Obradoviću u ovom trenutkuvažnije kako da bez izbora dođu do vlasti i privilegija. Đilas pokušava da se sada obrati narodu brižnim „pismom“ kojim na najprizemniji način napada sve koji čine nadčovečanske napore za zdravlje naroda.Ali, na sreću narodĐilasa i slične njemu jako dobro poznaje i prepoznaje- izgleda da to zaboravljaju. Za nasnije trenutak da o tome govorimo. To što procenjuju da je ovo prilika za ubiranje političkih poene dovoljno govori o njihovom ljudskom i političkom karakteru. Umesto da se priključe državnim merama oni sabotiraju sve što čini i radi predsednik RSi Vlada RS.

Niko svestan težine ovog trenutka ne može da porekne krajnje ozbiljan i odgovoran pristup državnog rukovodstva i naših vrhunskih zdravstvenih stručnjaka. Svakodnevni napori koje čini predsednik RS i Vlada RS i mere koje preduzima naš zdravstveni sistem daju rezultate koje prepoznaje i međunarodna javnost.

Ovo što danas čine Đilas, Obradović i njima slični nemoralno je, nehumano, i licemerno do te mere da je bilo kakav komentar suvišan. Ono što je sigurno, ovakvo njihovo ponašanje kada za to dođe vreme oceniće građani – stoji u saopštenju potpredsednik Narodne skupštine Srbije Đorđa Milićevića.

Izvor: Republika

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.