Најновије

ПИСАНА ИЗЈАВА ПОТПРЕДСЕДНИКА НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ РС ЂОРЂА МИЛИЋЕВИЋА Вести

 

 

Социјалистичка партија Србије пружа пуну подршку председнику Србије и Влади РС када је реч о пакету економских мера за подршку привреди и запосленима услед случаја ширења вируса корона.

Јасна је опредељеност државе да поред огромних напора које чини да сачува сваки живот у Србији, улаже огроман труд, рад и посвећеност да кроз овај предлог сачува економску егзистенцију људи и српске привреде. Поред живота наших грађана од кључног значаја је свакако очувати стечени ниво запослености и помоћи предузећима која су највише погођена.

Србија на одговоран начин који је заснован на економској оправданости излази у сусрет српској привреди, није реч о политичкој прокламацији, о томе да неко жели да се додвори грађанима, да прича оно што би грађани желели да чују, већ о једном реалном, озбиљном и свеобухватном предлогу подршке који има јасно и прецизно дефинисане конкретне циљеве.

Данас је потпуно видљива неопходност и оправданост реформског курса Владе РС чији су темељи постављени 2014. године. Последица храбрих, тешких и непопуларних мера јесте економски никада јача и стабилнија Србија која данас може да помогне да привреда прође са што мање последица.

Потпуно смо убеђени да ће Србија овако агресивним мерама, солидарно и јединствено моћи далеко брже од других да се опорави од економских проблема у периоду који је пред нама.

ПОТПРЕДСЕДНИК НС РС
Ђорђе Милићевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.