Најновије

СПС се опростио од Милорада Илића Локал

Председник Скупштине града Ваљева и истакнути функционер СПС Милорад Илић је преминуо у суботу 28. марта у Београду.
Поводом Илићеве смрти, огласили су се ваљевски социјалисти.
“Одлазак нашег Миће неизмеран је губитак не само за породицу Илић и Социјалистичку партију Србије, већ и за град Ваљево, којим се дичио током сваког пређеног педља своје вишедеценијске успешне каријере. Три деценије је својим неуморним радом и залагањем био оличење правог и искреног социјалисте, достојно водио град Ваљево у најтежим моментима и напустио нас високо подигнутог чела. Оставио нам је у аманет правичност, част и постојаност, које не смемо изневерити. Наша дужност и обавеза је да у његово име будемо још бољи борци за своје, наше Ваљево, и сложнији партијски другови, који су уз његову помоћ увек проналазили прави пут.
Ваљевски социјалисти заувек ће бити захвални и поносни што су делили партијске редове са великим локал-патриотом Милорадом Мићом Илићем, неретко га бирајући да их предводи у остварењу заједничких циљева и идеја за што боље и развијеније Ваљево. У нашим срцима и нашем будућем деловању заувек се кандидовао да и политички и животно буде узор коме свако од нас понаособ као социјалиста и прави Ваљевац треба да стреми.
Нико не умире докле год има нас који ћемо се сећати. А, Миће, његових лекција, његовог непресушног оптимизма, благе нарави и осмеха, сећаћемо се занавек! Нека ти је лака земља драги и добри Мићо. Почивај у миру. Вечнаја памјат!”

Извор: Патак.цо.рс

Категорије: Локал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.