Најновије

Александар Антић: Економске мере у правом тренутку Вести

Мере за подршку нашој привреди након епидемије корона вируса, које је представио председник Вучић, дошле су у правом тренутку и ја сам уверен да ће оне тек показати своју праву снагу. 

Према првим знацима, међу којима је и враћање на посао запослених, јасно се види да су послодавци веома добро схватили идеју ових мера и одустали од првобитног сужавања својих пословних активности, и да са пуно поверења гледају у државу и мере које ће бити примењене. Србија је у последњих неколико година усправила своју економију, није било лако, било је и штедње и одрицања, али сада видимо колико ће се то исплатити сваком нашем предузећу и сваком нашем грађанину. 

Нажалост, већи део света биће суочен са падом економије, па и новом кризом, али сигуран сам да смо ми већ предупредили такве негативне ефекте, имамо новца и сада је прави моменат да помогнемо привреди и становништву да амортизују лоше ефекте које је донела епидемија вируса. Мислим да ће Србија, захваљујући мерама председника и Владе, бити у кругу оних држава које ће с поносом моћи да кажу да су спремно дочекале период после пандемије и да су се понеле крајње одговорно према својој привреди и свом становништву.

Извор: Министарство рударства и енергетике

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.